Sharing
circle

Onze vrouwencirkel is een plek waar zwangere vrouwen samenkomen om hun wijsheden te delen, elkaar te steunen en hun vrouwelijke kracht te verdiepen.

De cirkel staat voor gelijkwaardigheid, openheid en vertrouwen. Een sacred space, waar je al je krachten en kwetsbaarheden mag laten zien, waar je kunt ontspannen en volledig mag zijn wie je op dat moment bent. Een cirkel met verschillende vrouwen die elkaar (nog) niet kennen, maar allemaal de transformatie naar het moederschap maken..

Centraal staat..

Verbinden en delen. De cirkel biedt de ruimte om te ontdekken en te delen wat er in ons leeft: de krachtige en bekende delen van onszelf, maar óók de kwetsbare en minder belichte delen. We leren over het vrouw-zijn, en ervaren wat vrouwelijke energie (naar binnen keren, contact maken met je emotionele wereld en intuïtie) is in een maatschappij waarin de mannelijke energie overheerst. Door met elkaar te zijn en je te verbinden in een vrouwencirkel ontstaat het contact met je vrouw-zijn als het ware vanzelf..

Waarom?

  • Een moment van verbinding met jezelf, met je kindje in je baarmoeder, met elkaar, met prachtige zwangere vrouwen..
  • Je ervaart hoe je je oxytocine (het belangrijkste hormoon tijdens je baring) productie kunt verhogen.
  • Je komt in contact met de kracht van je vrouw-zijn.
  • Je vindt er (beval) inspiratie en sisterhood.
  • Er is een mogelijkheid om vragen te stellen aan twee doula’s.
  • Het is een ervaring waarvan de nawerking nog dagen/weken later voelbaar zal zijn.

Wanneer komen we samen?

We komen om de twee weken samen tijdens een nieuwe vrouwencirkel. Telkens staat een ander thema centraal. Tijdens de samenkomst verbinden we ons met het onderwerp en met elkaar.

Wanneer het thema het toelaat, besteden we ook aandacht aan dans, meditatie, creativiteit en oefeningen die je helpen om dieper in je lijf te zakken en dichter bij jezelf te komen.

Praktisch

Data

3 augustus – 19 augustus – 2 september – 17 september – 1 oktober – 16 oktober – 31 oktober – 15 november – 30 november – 14 december – 30 december.

Tijd

Je bent welkom vanaf 19.15 uur. Er staat dan thee en iets lekkers voor je klaar. Om 19.30 uur starten we de cirkel. De cirkels duren tot 21.30 uur.

Locatie

Tribe Hub, Wagenweg 1, 2012 NA in Haarlem.

Kosten

€22,50 enkel ticket of 5 cirkels voor €100,00 (incl. thee en iets lekkers)

Thema's

Worden vooraf bekend gemaakt via Instagram @mammainstinct.

Over ons

De vrouwencirkel wordt georganiseerd door mijzelf en doula collega Kassandra Schreurder.

Meld je aan voor een cirkel

info@mammainstinct.nl